Danmarks bedste rustbehandling | Spar 15% lige nu!

Dinitrol Center Hillerød | Telefon: +45 48 27 76 75

BEST I TEST – BASTA!

Dinitrol Center Hillerød blev en klar vinder da FDM og TV2’s forbrugerprogram Basta testede kvaliteten på en række rustbeskyttelsescentre.

De to vindere af FDM testen er henholdsvis Dinitrol Center Hillerød og Dinitrol Center Rødovre.

Garanti for pengene

Indehaver Bjarke Nielsen peger på vigtigheden af, at der via tilslutningen til Danmarks eneste godkendte kontrolordning, der varetages af Teknologisk Institut, stilles specifikke krav til de enkelte rustbeskyttelsescentre og til selve behandlingen. Samtidig har Dinitrol Center Hillerød nu indført billeddokumentation.

Det er svært for forbrugerne at se, om rustbeskyttelsesarbejde er udført ordentligt og grundigt, men da vi udfører rustbeskyttelse efter nøje fastlagte krav, så har forbrugerne garanti for pengene. Det gode resultat overrasker os ikke, men vi er glade for, at der nu kommer fokus på, at der er stor forskel på rustbeskyttelse, forklarer Bjarke Nielsen.

Flere Dinitrolcentre indfører billeddokumentation

Det er de færreste bilejere, der ved, hvor meget der kræves, når en bil skal rustbeskyttes. Samtidig er det svært for forbrugerne at gennemskue om rustbeskyttelsen er udført efter forskrifterne. Den uigennemsigtighed har Dinitrol Center Hillerød manet til jorden ved at indføre certificering og billeddokumentation ved alle behandlinger.

Selve det at sprøjte rustbeskyttelse på bilens vognbund og hulrum udgør kun en fjerdedel af hele rustbeskyttelsesprocessen. Adskillelse af diverse dækplader på vognbunden samt afmontering af inderskærme, er det vigtigste i hele processen og alfa omega for, om rustbeskyttelsen kan udføres effektivt. Det er de færreste forbrugere, der ved det, og med dette tiltag vil vi gerne vise, hvad forbrugerne får for pengene.